Cégünkről

A magyar tulajdonú Állványmester Kft., amely a Magyar Állványépítők Egyesületének tagja, közel 10 éve nyújtja szolgáltatásait Partnereinek Magyarország egész területén és alkalmanként a szomszédos országokban is.

A családi háztól a gyárcsarnokon és irodaházon át a székesegyházig bármit beállványozunk Megrendelőink igényei szerint. Szolgáltatásunk teljes körű: vállaljuk az állványzat tervezését, szállítását, szakszerű és üzembiztos szerelését, helyszínen tartását és igény esetén kiegészítőkkel való (porvédő háló, gyalogos védőtető, téliesítő fólia stb.) ellátását.

Kapacitásunk jóval meghaladja a 10.000 négyzetmétert.

Kiszámítható működésünket saját gépkocsi flottánk, modern eszközparkunk és sok éves tapasztalattal bíró alkalmazottaink mellett stabil alvállalkozói hátterünk is garantálja. Fő versenyelőnyünk a rugalmasság a határidők és az árak terén, valamint a precizitás.

A cégünk által alkalmazott állványrendszert stratégiai partnerünk, Ausztria piacvezető állvány- és zsalurendszer gyártója, a RINGER KG gyártja. Állványrendszerünk valamennyi európai uniós és hazai előírásnak messzemenően megfelel.

Megnyugvással jelenthetjük ki, hogy cégünknél fennállásunk óta állványozás közbeni munkabaleset nem történt munkavállalóink rendszeres munkavédelmi oktatása és a megfelelő védőfelszerelések használatának köszönhetően.

Jelentős szakmai sikerünk, hogy a magyar állványos társadalom szakmai szervezetének, a Magyar Állványépítők Egyesületének 2013.03.01-jén tartott közgyűlésén az egyesület tagságának szavazatai alapján cégünk az 54 méter magas, ikertornyos Zirci Ciszterci Apátság állványozásával díjat szerzett „A 2012. év állványzata” szakmai versenyen!

Tekintse meg referenciáinkat!

Kérjen ajánlatot, információt MOST!
allvanymesterrol