Szolgáltatásaink

Homlokzati állványozás

A beállványozandó épület költséghatékony és biztonságos beállványozásához keresse munkatársunkat szaktanácsadásért!

Térállványzat készítése

Mozi-, színház- vagy előadó termek, előcsarnokok, garázslejárók stb. beállványozása álmennyezet készítéséhez, vakoláshoz, dryvitozáshoz, gépészeti szereléshez, stb. …

Kidugó állványzat készítése

Csatlakozó épületeknél, tornyoknál sokszor nem lehetséges az állványzatot a földről indítani, ezért azt egy ilyen speciális segédszerkezetre kell helyezni, amelyet az épület szerkezetéből eresztünk ki.

Gyalogos forgalmat biztosító védőtetők

Közterületről, gyalogjárdáról indított állványzat esetében célszerűbb és – gondolva elsősorban közterület foglalási díjra – olcsóbb azok teljes lezárásához képest a gyalogosok biztonságos közlekedését ezzel a megoldással biztosítani.

Védőháló, téliesítő
fóliázás

A gyalogosok és a közterület védelme okán egyre több helyen előírás az állványzatra védőhálót szerelni, amelyet cégünk elvégez, így Ön a környezete szennyezése nélkül végeztetheti homlokzati munkáit. Német gyártmányú téliesítő fólia borításunkkal a por- és zajterhelés jelentős csökkentésén túl elősegíthető a hideg időben történő homlokzatképzés is.

Áthidalások,
kiváltások

Annak érdekében, hogy egy időben dolgozni is lehessen az állványzaton, alatta pedig elegendő hely álljon rendelkezésre az állvány alatti átjárásra, megoldható az állványzat tartólábainak kiváltása, így Ön kényelmesen szállíthat ki- be anyagot az épületbe, akár teherautóval, rakodógéppel, akár személyesen.

Konzolozások

Az állványzat síkjából kiugró épületelemeket (pl. erkélyek, kiugró ereszek stb.) konzolokkal biztonságosan megközelíthetővé tesszük, így ott Ön magas fokú munkabiztonság mellett végezheti munkáját.

allvanymester-logo